Ciklus bicikli i servis

bicikli@ciklus.hr
091 578 72 51
Fleksibilno radno vrijeme
ZAGREB i LABIN: po dogovoru

POKRETNI SERVIS trenutno radi samo
U ZAGREBU i okolici
bicikli@ciklus.hr - 091 578 72 51

NAPOMENE

 
ZAMJENSKO VOZILO
Dok je Vaš na popravku, možete dobiti naš bicikl na korištenje. Usluga je besplatna, pod uvjetom da nam opišete svoju ovisnost o biciklu:)

 

'RUKE BESPLATNO'
Kupcima bicikala koji se odreknu svih popusta (npr 'Zimski', popust 'Staro Za Novo'; osim popusta za gotovinu) nudimo 1 godinu povlaštenih popravaka bicikala nakon isteka službene garancije. Prve godine (neki i 2) jamstvo pokriva proizvođač, a druge (treće) godine mi radimo besplatno. U slučaju potrebe, možemo besplatno ugraditi Vaš, donešen dio ili ponuditi naš po nabavnoj cijeni. Moguće je i da besplatno svratimo do Vas te pokupimo pa dostavimo bicikl, ako ste u Zagrebu i uspijemo se dogovoriti (što je vrlo izgledno ako niste rob koji radi od jutra do sutra a ne ide na posao biciklom).

SERVIS

Za kod nas kupljen bicikl, prvi servis (nakon 300-500km) je besplatan i vrlo preporučljiv.

"Nulti servis" (također besplatan) je neophodno fino podešavanje svakog novog bicikla. Zbog izbjegavanja nepotrebnog habanja dijelova, radi se na sasvim novom biciklu, prije prve vožnje.

"Prvi servis" preporučamo nakon odvoženih prvih 300-500 km, jer nakon tog razdoblja dolazi do prilagodbe novih dijelova radnim uvjetima (žbice 'sjednu', sajle se rastegnu..). Najavite svoj dolazak dan prije (najbolje e-mailom ili SMS-om), ako želite pričekati do 30 minuta da se obavi prvi servis.

Svi neredoviti servisi: bicikl ostaje dan ili dva, prema mogućnostima.

Usluge 'pokretne radionice': U zadnje vrijeme preuzmemo/dostavimo radije nego da popravljamo na licu mjesta. Svima je lagodnije tako. I lakše je dogovoriti termin za brzinsko preuzimanje nego za polusatno ili duže nadgledanje. A zna biti i zima ili vruće, ili šupa vonja na glodavce, a posebno je neugodno kad mušterija drži bicikl u stanu a zaboravi sakriti prljave gaće.. uh. Bicikl nježno uzimamo, i vraćamo nakon popravka u najbržem mogućem roku (vjerojatno dan/dva).

Ako smo dogovorili da pričekate dok se servis vrši, možete čituckati dok se ne svrši.

Biciklistička čitaonica
sastoji se uglavnom od stranih časopisa i nekoliko knjiga o bicklističkom sportu i tehnici.
Možete donacijom svojih starih tiskovina značajno doprinijeti obogaćivanju čitaonice i osjetiti sreću darivanja...